Garasjeporter og tilbehør

Garasjeporten er en viktig del av husets fasade. Liga Exclusive tar oppdraget på alvor ved å smykke den med rike detaljer som vitner om en gjennomtenkt husfasade, også når du kommer tett på og får muligheten til å studere. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Den stilfulle og minimalistiske Liga Panel

Tidløs og moderne i ett og samme håndverk. Liga Panel er garasjeporten med de lange linjene som står utmerket til deg som tiltrekkes av minimalisme. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Kontakt oss
Den klassiske og moderne Liga Classic

Dette er porten for deg som ønsker et klassisk og stilfullt uttrykk på fasaden din. Liga Classic har utseendet til den klassiske garasjeporten i tre, men er laget i stål etter dagens krav med teknologi som gir robusthet og slitestyrke. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Kontakt oss
Den med klasse og detaljer Liga Exclusive

Garasjeporten er en viktig del av husets fasade. Liga Exclusive tar oppdraget på alvor ved å smykke den med rike detaljer som vitner om en nøye planlagt og gjennomtenkt husfasade, selv når du kommer tett på og får mulighet til å studere. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Kontakt oss
Den vakre enkle Liga Split

Smakfull stålport med trestruktur. Liga Split er en estetisk fornøyelse med flott tekstur som er akkurat passe synlig. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Kontakt oss
Den med de vakre linjene Liga Quad

Liga Quad appellerer ofte til mennesker med moderne klassisk stil. Vi syntes denne porten gir en flott balanse mellom minimalistisk moderne, og detaljorientert klassisk. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Kontakt oss
  Underkategorier  Garasjeporter og tilbehør

Ring oss gjerne!
Telefon 38 39 41 00