OM OSS

Lista Treindustri startet opp som et snekkerverksted i 1964. På den tiden produserte vi dører, vinduer, trapper, kjøkken og selvfølgelig leddporter. På begynnelsen av 80 tallet hadde imidlertid etterspørselen etter leddporter blitt så stor at det ble besluttet å satse 100% på produksjon av leddporter.

Siden den gang har Lista Treindustri levert LIGA garasjeporter til nær sagt hver bygd og by i hele vårt langstrakte land. I dag har vi et stort forhandlernett spredt over hele landet. Våre uisolerte treporter og isolerte stålporter leveres i et stort utvalg. Alle garasjeportene kan om ønskelig leveres med matchende dør.

MED FOKUS PÅ SIKKERHET

Siden nye EU-regler ble innført i Norge i mai 2005 har det vært mye fokus på sikkerhet rundt bruken av garasjeporter og portåpnere. Som produsent har vi tatt de nye sikkerhetsforskriftene på alvor, og LI-GA porten leveres derfor standard med beslag i henhold til EN-13241-1.
Hos oss kan du ikke velge å betale mer for å få en sikrere port - det er allerede inkludert i prisen. Våre Liftmaster portåpnere oppfyller selvsagt også gjeldende standard.

Det er montørens ansvar å forsikre seg om at både port og portåpner tilfredsstiller EU-kravene til sikkerhet, og velger du en LI-GA port, så kan du være trygg på at kravene er oppfylt.

Alle våre porter er testet og godkjent ihht EN-13241-1 av SP i Sverige.


Vi leverer også Liftmaster portåpnere og tilbehør fra Chamberlain - verdens største produsent av portåpnere.

Liga-porten - utviklet, testet og godkjent for din sikkerhet.