Garasjeporten din trenger en skikkelig åpner

Portåpneren er selve inngangen til et av husets viktige rom: Garasjen. Mange investerer mye bygging eller oppussing av garasjen, og da er det viktig at garasjens viktigste komponent, som både sørger for tilgang og sikkerhet/låsing, er av skikkelig kvalitet. Derfor har vi valgt LiftMaster. En portåpner som står for robusthet og slitestyrke, samtidig som du får en eksepsjonelt stillegående løsning. Gå for kvalitet hele veien – velg en LiftMaster til garasjen din.

Tungvekteren Liftmaster LM 100 EVF

Som medlem av Evolution-serien er LM 100 EVF blant markedets driftssikre og stillegående portåpnere. Dette er åpneren for deg med stor garasjeport.

Les mer
Kraftig og stillegående Liftmaster LM 75 EVK

LM 75 EVK er en del av Evolution-serien, og det forplikter til smarte sensorer, topp sikkerhet og stillegående motorikk.

Les mer
Liten og vedlikeholdsfri Liftmaster LM 50 EV

Liftmaster 50 Evolution-serien er en vedlikeholdsfri og svært stillegående garasjeportåpner med smarte sensorer som gjør førstegangsinnstillingen til en lek.

Les mer
Industristandard Liftmaster LM 3800 W

LM 3800 W er laget for industrien, men kan selvsagt også brukes i hjemmegarasjen dersom du trenger ekstra plass under taket, og porten din har torsjonsaksling.

Les mer
Kraftig og stillegående Liftmaster LM 130 EVS

Som medlem av Evolution-serien er LM 130 EVS blant markedets driftssikre og stillegående portåpnere. Dette er åpneren for deg med stor garasjeport.

Les mer
  Underkategorier  Garasjeporten din trenger en skikkelig åpner

Ring oss gjerne!
Telefon 38 39 58 40