Garasjeporter og tilbehør

Garasjeporten er en viktig del av husets fasade. Liga sine garasjeporter tar oppdraget på alvor ved å smykke den med rike detaljer som vitner om en gjennomtenkt husfasade, også når du kommer tett på og får muligheten til å studere. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Den stilfulle og minimalistiske Liga S4 Slett uten struktur

Tidløs og moderne i ett og samme håndverk. Liga S4 er garasjeporten med de lange linjene som står utmerket til deg som tiltrekkes av minimalisme. Leveres i hvit RAL 9016 som standard.

Les mer
Den med de vakre linjene Liga S2 Liggende panel med struktur

Liga S2 appellerer ofte til mennesker med moderne klassisk stil. Vi syntes denne porten gir en flott balanse mellom minimalistisk moderne, og detaljorientert klassisk. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Les mer
Den klassiske Liga S1 Fylling

Dette er porten for deg som ønsker et klassisk og stilfullt uttrykk på fasaden din. Fylling har utseendet til den klassiske garasjeporten i tre, men er laget i stål etter dagens krav med teknologi som gir robusthet og slitestyrke. Kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Les mer
Den med klasse og detaljer Liga S7 Mørk Eik

Garasjeporten er en viktig del av husets fasade. Liga S7 tar oppdraget på alvor ved å smykke den med rike detaljer som vitner om en nøye planlagt og gjennomtenkt husfasade, selv når du kommer tett på og får mulighet til å studere. Leveres i fargen Mørk Eik, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Les mer
Den rene og tidløse Liga S3 Slett med struktur

Moderne og minimalistisk, og med alle muligheter. Den enkle overflaten gir alle muligheter for plassering av vinduer i flere forskjellige stiler.

Les mer
Den vakre, enkle Liga S5 Midt-rib med struktur

Smakfull stålport med trestruktur. Liga S5 med struktur er en estetisk fornøyelse med flott tekstur som er akkurat passe synlig. Kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Les mer
  Underkategorier  Garasjeporter og tilbehør

Ring oss gjerne!
Telefon 38 39 58 40